nlcsenfrdees

thumb RiverYachts vaarvakanties CanalduMidi

 Bootverhuur zonder vaarbewijs. Beleef een unieke ervaring

Onafhankelijk agent.

Wij vinden voor u uit meer dan 100 soorten vakantieboten en vele verschillende vaargebieden, de juiste boot. Wij evalueren graag uw aanvraag en maken dan voor u de best mogelijke aanbieding.

 

Specialist in vaarvakanties.

Wij zijn bijna 20 jaar gespecialiseerd in enkel bootvakanties. Dankzij onze persoonlijke ervaring kunnen wij u zeker de juiste reisbestemming en bootvakantie aanbieden.

Persoonlijk advies.

Vakantie beleven op een vakantieboot is onze passie. We kennen veel boottypes en bijna alle waterwegen uit eigen ervaring. Wij delen graag deze ervaringen met u.

VAKANTIEBOTEN VOOR 2 TOT 12 PERSONEN

IN 1 TOT 5 KAJUITEN

Voor bijna elk van deze charterjachten is een vaarbewijs of vaarervaring niet nodig 

De uitgebreide vaarinstructies helpen je zo op weg.

2 Pers. | 4>6 Pers. | 6>8Pers. | +8 Pers. | 1 Kajuit | 2 Kajuiten | 3 Kajuiten  | 4 Kajuiten | 5Kajuiten

 

DE MEEST GEBOEKTE VAKANTIEBOTEN

Bekijk alle boten

 

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VAARGEBIEDEN

Beleef een bootvakantie volgens uw wens en thema

natuur - cultuur - gastronomie - fietsen en varen - waterplezier - groep - familie

Wij hebben een voor elk van deze vakantie themas reisbestemmingen in volgende Europese landen:

België | Frankrijk | Nederland | Portugal | Duitsland | Italië | Ierland.

 

FAVORIETE VAARBESTEMMINGEN 

Bekijk alle vaarbestemmingen

Lees hier de recentste actualiteit betreffende: 

Covid 19 | Garantie Covid | Promoties | Vaargebieden | Huurjachten | Media 

 

 

 

De mening van RiverYachts klanten

Uw feedback telt, wij houden er rekening mee!

 

Tarpon 37

Philip B.,  vaarvakantie in  Cognac (Charente), September 2021
Geweldige ervaring die ik aanbeveel aan vrienden en familie.
Het was geweldig.

Tarpon 32

Eddy L., vaarvakantie in Pontailler-sur-Saône (Bourgogne Oost), Juli 2021
Wij hebben 2 jaar geleden bij RiverYachts gereserveerd en hebben het aanbevolen aan vrienden die nu op het canal du midi varen
 
Advies nodig? Bel ons!

0473 27 17 70

 
 Nog nooit een boot gehuurd?

Volg de gids

 
Volg ons op 

Wenst u een offerte te ontvangen?

Had u graag het tarief gekend voor een bepaalde boot en periode?
Wil u meer toelichting of onze hulp bij uw keuze?

 

Contacteer ons per e-mail

 

Welkom op de website van RiverYachts, de specialist in riviercruises en bootverhuur in België, Frankrijk, Nederland ...


Het avontuur van RiverYachts begint in het jaar 2004 in Vlaanderen. In die tijd stond  het verhuren van vakantieboten in België nog in zijn kinderschoenen. Het onafhankelijke RiverYachts was dan de pionier in het aanbieden van Vaarvakanties op de Vlaamse waterwegen. In de loop der jaren heeft RiverYachts d.m.v. partnerschappen zijn vaaraanbod uitgebreid.  Nu al bijna 20 jaar delen wij graag met u onze passie voor de pleziervaart door het ontdekken vanuit een heel ander perspectief van natuur en cultuur langs de waterweg.

Een bootvakantie beleven  op een charterjacht zonder vaarbewijs betekent de tijd nemen, op ontdekking gaan, kapitein zijn op een boot, samen zijn met familie of vrienden en bovenal ook een "eens iets anders"  avontuur beleven. Bootverhuur met RiverYachts verloopt in nagenoeg alle gevallen zonder vaarbewijs. Vaarinitiatie en tal van instructie video's voor bijna elk type boot vormen de kapitein voldoende om zelf aan het roer te kunnen staan en uw familie en vrienden mee op avontuur te nemen.

 

Charter een plezierjacht: een ander idee en manier van reizen en vakantie

Een eigen privé cruise op een rivier, in België, Nederland, Frankrijk of elders in Europa, laat u op een andere manier reizen, ver weg van de gebaande paden. Onze vele bestemmingen in heel Europa bieden iedereen, afhankelijk van zijn interesses, de mogelijkheid om een geweldige vakantie te beleven. Of het nu gaat over het bezoeken van historische sites of steden, het maken van natuurwandelingen of fietstochten, of het proeven van de lokale keuken, of het uitoefenen van sportactiviteiten, er is voor elkeen keuze. Je kan je met de boot evengoed in de drukte van de maatschappij begeven of gewoon je afzonderen in de stille en ongerepte natuur. Dat is de magie van het huren van een boot op een rivier of een kanaal.

Bij RiverYachts zijn we gevoelig voor het behoud van het milieu. Wij streven ernaar uw vakantie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Het huren van een chaterboot is op zich een low-impact reis, maar we moeten meer doen. Sedert 2019 zijn er  100% elektrische vakantieboten ontwikkeld die gezamenlijk als één proefproject in de Franse Elzas (Alsace) varen. Het zijn hypermoderne elektrische boten, met een comfortniveau dat past bij de levensstijl van vandaag. Het project in de regio Elzas verloopt veelbelovend en moet vervolg krijgen in de gehele sector.  Wij hopen dat er in al onze bestemmingen oplaadpunten zullen komen, zodat steeds meer mensen van deze ecologische en stille vakanties kunnen genieten.

Buiten het aspect van de elektrische aandrijving dragen wij de visie uit dat de permanente her conditionering van een bestaande vloot nuttiger en minder belastend is voor het milieu dan het streven naar de inzet van steeds nieuwe boten die keer op keer nieuwe grondstoffen vereisen. Een boot van 10 jaar oud of zelfs meer dan kan nog steeds schitteren als hij maar perfect onderhouden is.

 

Huur een boot volgens uw budget

De verhuur vloot is verdeeld in 6 verschillende reeksen. U kunt kiezen op basis van het comfort, de servicebehoeften van uw bemanning en volgens uw budget. Het charteren van een rivier- of kanaaljacht kan een luxe vakantie zijn op een top uitgeruste en comfortabele boot of eerde een goedkopere vakantie op een misschien iets oudere budget vriendelijke boot maar die dan ook  toegankelijk is voor iedereen.

 

Beleef een bootvakantie: de beste manier om te relaxen en om nieuwe energie op te doen!

Het huren van een boot zonder vaarbewijs in België, Nederland, Frankrijk of elders  in Europa is momenteel de ideale manier om op vakantie te gaan. Het is een gezonde, milieuvriendelijke en relaxed vorm van "traag" toerisme. Go with the flow, op het ritme van de boot, het water. #slowtourism

 

Intieme vaarvakantie op een plezierjacht: Staycation in een beperkte bubbel.

Aangezien onze grootste boten slechts plaats bieden vanaf 2 tot maximaal 12 personen, zijn deze vakanties intiemer en perfect toepasbaar binnen het kader van de sanitaire maatregelen. Bovendien liggen de reis bestemmingen die wij u voorstellen voor uw bootvakantie ver weg van het grote massatoerisme.

 

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

 

Reisvoorbereiding / Video's