thumb c mid
 

Ardennen De Maas - La Meuse

Ontdek vanop de Maas pittoreske steden en landschappen

_________________

Antw. > Dinant 136km

B Belgoë

Bootverhuur in België | Wallonië De Maas | La Meuse

Ontdek de Maasregio met 12 charmante gemeenten langs de rivier. Geniet van slow toerisme in Anhée met de Annevoie-tuinen en draisines. Vaar in Namen over de Maas en verken de citadel. Bezoek Dinant en zijn collegiale kerk aan de voet van de indrukwekkende rots. Onderweg geniet je van heerlijke gerechten in de lokale restaurants, variërend van traditioneel tot gastronomisch. Een betoverende reis langs de Maas, waar riviertoerisme tot leven komt.

De afvaartbasis is gelegen in Dinant en ten  is centraal gelegen tussen Namen en Givet. Dinant is een ideale uitvalsbasis om in noordelijke richting naar Namen te cruisen met aan de wal talrijke pittoreske gebouwen en villa's. In zuidelijk richting neemt de natuur het over en laveert u richting de Franse grens.

De boten kunnen zowel voor korte (per weekend/midweek ) als voor een langere termijn gehuurd worden (per week)

 

 

Afvaart in Dinant

 

DEZE PLEZIERJACHTEN ZIJN TE HUUR VANUIT DINANT

 

BEZIENSWAARDIGHEDEN 

________________________________________________

 

  DINANTHuur een boot in België en ontdek Gent

In 

NAMENHuur een boot in België en ontdek Brugge

Er 

 GIVET Huur een boot in België en ontdek de Leie

De 

 

 

KIES ÉÉN VAN ONZE VAARROUTE SUGGESTIES OF STEL UW EIGEN ROUTE SAMEN

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

ACTIVITEITEN OP EN ROND HET WATER

_____________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Transport Bicycle icon

Op het grootste deel van de vaarwegen is een jaag pad aanwezig dat het mogelijk maakt om met de fiets zo dicht mogelijk bij het kanaal te rijden. Er zijn speciaal aangelegde fietsroutes die steden met elkaar verbinden

Plates icon

In alle  steden en gemeenten vindt u in de meeste restaurants stoofpotjes van rund, mosselen en verse vis. Lokale specialiteiten zoals Gentse Waterzooi, paling in het groen of verse tongfilets gegarneerd met verse frietjes en verse groentjes vindt u in overvloed.

Food Wine icon

Vlaanderen is een bierregio bij uitstek. U kan kiezen uit honderden biersoorten met elk hun eigen smaak naar gisting, mout of hop.

Castle icon

In de historische steden zoals Gent en Brugge zijn talrijke monumenten, musea en historische gebouwen te bezoeken. In Gent meert u aan in het centrum van de stad! Brugge heeft twee jachthavens op korte wandelafstand van de grote markt. De schilderachtige Leie is dan weer een synergie van natuur en moderne residentiele architectuur.