Over RiverYachts

Over RiverYachts

DIT IS BELGISCH...

RiverYachts is in 2004 gestart als eerste onafhankelijke Belgische onderneming met het aanbieden van Vaarvakanties in België. Deze activiteit was bijzonder succesvol mede door voornamelijk ons nationale klantenbestand die tot ruim 85% van onze jaarlijkse totale boekingen voor hun rekening namen. Helaas werd in 2019 deze activiteit, dus de verhuur in België, door onvoorziene medische omstandigheden en tot nader order stopgezet. Aansluitend werd onze vloot tijdelijk ondergebracht bij collega verhuurbedrijven, voornamelijk in Nederland en Frankrijk.

Sedert 2004 is RiverYachts een betrouwbare aanbieder van Vaarvakanties in de ons omringende landen. Onze expertise en kennis van nagenoeg alle Europese vaargebieden die we met uitzondering van Ierland allen bezocht of zelfs bevaren hebben maakt van ons uw geschikte ervaring deskundige bij de keuze van een vaargebied en vakantieboot.

Onze ervaring en know-how zijn in deze specifieke sector goed gekend en hoog gewaardeerd.

Ontdek op deze site ons uitgebreid netwerk van vaargebieden, elk met zijn specifieke vloot gerund door zelfstandige ondernemers met de zelfde passie en filosofie zoals wij.

Wij hopen u een aangename vaarvakantie te kunnen aanbieden!

 

Met vriendelijke groeten,

              

Miriam Van Gaever            

Owner - Sales Manager +32 473 27 17 70   

 

Alex Desmet

Owner - General Manager +32 477 28 35 88