nlcacsenfrdeples
Camargue

SCHEPENOVERZICHT

 

 De keuze van uw vakantieboot “zonder vaarbewijs” is bepalend voor het succes van uw vakantie. Immers de boot die u huurt, wordt uw thuis voor de duur van uw vaarvakantie.
Onze motorjachten bieden allen een minimum aan comfort, zoals: warm en koud water, minstens één douche, één WC, een vol uitgeruste keuken en een krachtige verwarming.
De details en het aantal van deze uitrustingen variëren naargelang de categorie van de boot.
U kan kiezen uit 5 hoofdcategorieën:

 

Een overzicht van alle vakantieboten die u middels ons in de verschillende regios kan huren.

Premium vloot

Met de Premium Vloot kiest u voor luxe.

Tijdens een ontspannende vaarvakantie kan u gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken (kookplaat, gootsteen, oven, koelkast, koffiezetapparaat). Sommige boten zijn voorzien van een vaatwasser. Het sanitair is individueel per cabine. Voor de Greenline vloot in Portugal en de Nimbus 305 in België heeft u wel een vaarbewijs nodig.

Classic vloot

Met deze serie kiest u voor ruimte en comfort.

Deze boten zijn echte gezinsboten. Ze bieden u veel ruimte zowel binnen als buiten. Complete sanitaire uitrusting (WC, douche, wasbak). Een volledig uitgeruste keuken met een kookplaat, met veelal een oven, een spoelbak en koelkast. De keuken is volledig uitgerust.(serviesgoed, glazen, potten en pannen, enz.)

Dutch Steel

Uitstekende Nederlandse staaljachten.

Perfecte vaareigenschappen, royale afmetingen, robuust ontwerp en een hoge graad van luxe en comfort. De meeste boten zijn uitgerust met een boeg EN hekschroef. Het interieur omvat een volledig uitgeruste keuken, ruime cabines en individueel of gedeeld sanitair. Deze boten hebben bijna altijd een buitenstuurstand.

Traditional Vloot

Goed handelbare motorjachten met karakter.

Deze categorie bevat verschillende bootmodellen die nagenoeg specifiek ontworpen zijn voor de verhuursector. Ze zijn in de meeste gevallen ontworpen door de bootverhuurders zelf. Comfort voor alle opvarenden heeft  hierbij voorrang op luxe. Ze zijn allen uitgerust met een volledige keuken, ten minste één sanitaire blok met douche en veel opbergmogelijkheden in elke cabine.

Penichette Vloot

Geënt op het model van een traditionele Franse péniche

Pénichettes, zijn moderne motorjachten geënt op het model van een traditioneel Frans vaartuig voor het transport op de kanalen. Ze onderscheiden zich door kwaliteit en consistentie. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zeer comfortabel zijn, gemakkelijk te manoeuvreren en perfect geschikt voor de binnenvaart zonder vaarbewijs.

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

 

Reisvoorbereiding / Video's