nlcacsenfrdeples

Een overzicht van de bruto bootverhuur tarieven 2021

 


 

Het begrijpen en vergelijken van de prijslijsten kan erg moeilijk zijn door de complexiteit van periodes, overlappende periodes, volgens boottype, de eventuele bijkomende kosten en zo meer.  Wij helpen u graag met het doorgronden van deze catalogi. 

U kan ons een offerte aanvraag formulier toesturen of ons gewoon  bellen of appen op het nummer 0473 27 17 70  (Miriam) betreffende een prijsaanbiedingen  of 0447 28 35 88 (Alex) voor alle praktische vragen betreffende de boten, het vaargebied of suggesties bij de keuze van uw bestemming.

Vul in het offerte aanvraag formulier uw gegevens in, de gewenste datum en wij zoeken dus voor u  de meest geschikte huurboten van onze partners en geven u direct de actuele huurprijs door.

Overigens krijgt u van ons dezelfde prijs die u direct van de verhuurder zou krijgen , maar met het voordeel dat wij onafhankelijk zijn en degelijke vergelijkende aanbiedingen kunnen doen. Bij eventuele bijkomende  vragen of klachten  kunnen we u persoonlijk en in uw taal helpen.  Onze omzet is onze kracht om voor u zaken gedaan te krijgen die u als individu niet gerealiseerd krijgt.  Mocht het voorkomen dat  u een goedkoper aanbod krijgt van een van onze concurrenten (wat onwaarschijnlijk is) neem dan gerust opnieuw contact met ons op.

Klik op de tarief-linken of op de vlaggen om de tarieven als pdf in te zien of te downloaden.

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

 

Reisvoorbereiding / Video's