Kaart Europa

Een vaarvakantie in België, Frankrijk of in een groot deel van Europa

RiverYachts biedt u wellicht het meest verspreide aanbod riviertoerisme aan.

43 afvaartbasisen met 27 routesuggesties voor week, miniweken- en weekendcruises.
Enkele reizen zijn een mogelijke optie, waarbij uw voertuig indien nodig wordt overgebracht.

In Europa verwelkomen we u op onze vakantieboten in Duitsland, België, Groot-Brittannië, Italië, Ierland, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië en Zweden.

Ontdek in Frankrijk het plezier van het varen op de kanalen van Bourgondië (Canal de Bourgogne, Canal du Nivernais) en Franche-Comté, de warmte van het Canal du Midi, de bloemrijke sluizen van Anjou en Pays de la Loire, de bruukse oevers van de  Charente, de kliffen en heuveldorpjes van de Lot, de kastelen van Bretagne,  laveer langs de Somme-baai (Picardië) en de Ardennen.De populairste bestemmingen:

Nederland

Verken Holland vanop het water met zijn steden zoals Amsterdam, Gouda en Leiden. Een ideaal uitgangspunt om het rijkste water en natuurgebied in het groene hart van Nederland te ontdekken.

>> Ontdek het groene Holland

Frankrijk algemeen

Frankrijk staat bol van de vele authentieke plaatsen. Rustige kanalen slingeren zich omheen dorpen en steden. Van het zonnige zuiden zoals het Canal du Midi, het zilte landschap in Bretagne of  van de Charente tot de extreme rust in de Franse Ardennes.

>> Ontdek de vaargebieden in Frankrijk

Portugal porto

De Douro slingert zich vele honderden kilometers doorheen het Portugese landschap met aan de rand zacht glooiende hellingen aan de kuststreek tot machtige bergen en kloven landinwaarts. Geniet met al je zintuigen van het authentieke Portugal.

>> Ontdek deze uitzonderlijke bestemming.


Interessante  bestemmingen:

Italië chiogia

Een zonovergoten besteming. Deze bestemming is een ideale combinatie van zowel een strand of vaar vakantie. Begeef je middels een lagune vanuit Chioghia of Morano naar het impressionante Venetië. 

>> Ontdek deze zonovergoten bestemming.

Ierland Shannon

De rivier de Shannon is de enige Europese rivier waarop geen commerciële vaart plaatsvindt. Complete rust in een landelijk omgeving kenmerken deze bootvakantie.

>> Ierland ontdekken per bootvakantie.

Duitsland Mecklenburg

Een enorm merengebied in oost Duitsland nabij Berlijn zorgen voor een stres loze vaarvakantie. Kraakhelder water omgeven door ongerepte natuur kleuren je dag. Doorkruis steden zoals Brandenburg of Berlijn.

>> Verken Mecklenburg Vorpommern


Nieuwe vaargebieden ontdekken:

 

Zweden Gota

Het Götakanaal is 190 km lang verbluffende ervaringen beleven! Een trip terug in de tijd vol  avontuur in een prachtige landschap, met idyllische kleine dorpjes en steden, heerlijk eten, nieuwe ontmoetingen in  rust en stilte.

>> Ontdek het blauwe kanaal.

Polen Masuren

Het Mazurisch Merenplateau strekt zich over ongeveer 290 km uit van de benedenloop van de rivier de Wis?a tot aan de Pools-Litouwse grens. Het is een stiltegebied in ongerepte natuur met ontluikend riviertoersime.

>> Ontdek het Masuren merengebied.

uk STONE

Klief met een “narrowboat”, een lange smalle boot, doorheen enge historische kanalen in het centrum van Engeland. Geniet van de talrijke evenementen die tijdens de zomermaanden in deze regio te beleven zijn.

>> Ontdek een ander Engeland.


RiverYachts, jachtverhuur en bootvakanties in België zonder vaarbewijs sedert 2005. Vaarregio's: bootverhuur België, Vlaanderen, Eeklo. Bootverhuur Frankrijk Canal du Midi, Bootverhuur Frankrijk Bretagne, Bootverhuur Frankrijk op de Charente of Mayenne. Bootverhuur Frankrijk Camarque, Bootverhuur Frankrijk in Bourgondië Les Canalous. Bootverhuur Belgische Ardennen. Bootverhuur Franse Ardennen en op de Maas. Bootverhuur Frankrijk Elzas Arsviller bootlift. Bootverhuur Duitsland Berlijn. Bootverhuur Portugal Porto Douro. Bootverhuur Ierland Shannon. Bootverhuur Engeland Norfolk Broads. Bootverhuur Italië Venetië. Bootverhuur Zweden Gota Kanaal. Bootverhuur Polen Masuren; Bootverhuur Tarpon boottypes. Bootverhuur Linssen boottypes. Riviertoerisme in België, Riviertoerisme  Frankrijk, Riviertoerisme  Portugal, Riviertoerisme  Duitsland, Riviertoerisme  Italië, Riviertoerisme  Ierland, Riviertoerisme  Engeland, Riviertoerisme Polen, Riviertoerisme Zweden.   

Alle vooorgestelde presentaties zoals foto's, inventarislijsten, routesuggesties en dergelijke zijn indicatief en kunnen varierën volgend de afvaartbasis.