nlcacsenfrdeples
 

REISVOORBEREIDING

WAARDEVOLLE INFORMATIE 

 

Elk jaar zijn we voor u onderweg in de meest uiteenlopende vaarregio's.

We geven dan ook graag onze ervaring aan u door.

Hier hebben we belangrijke en interessante informatie verzameld voor de voorbereiding van uw vaarvakantie. 

 

Tarieven

BOOTVERHUUR CATALOGI EN PRIJSLIJSTEN 2020

Downloaden of bekijken

 

Op deze pagina kunt u de catalogi en de prijslijst van onze partners als pdf downloaden.

 

Als u een van die mensen bent die liever een catalogus en een prijslijst bij de hand heeft, dan sturen wij u graag deze catalogi toe. Ook het begrijpen en vergelijken van de prijslijsten kan erg moeilijk zijn door de complexiteit van periodes, overlappende periodes, volgens boottype, de eventuele bijkomende kosten en zo meer.  Wij helpen u graag met het doorgronden van deze catalogi. Stel ons gerust vrijblijvend uw  vragen als u er niet meer aan uit kan.

Sedert erg vele jaren kennen wij de belangrijke verschillen tussen bepaalde vaargebieden, de vele boot types en de aanbieders. Wij hebben nagenoeg alle vaargebieden zelf bevaren , van Portugal tot Zweden, van Berlijn tot Ierland. Indien wij een gebied niet bevaren hebben dan hebben wij ze op zijn minst bezocht. Enkel het Ierse vaargebied hebben we nog niet persoonlijk ontdekt. Onze ervaringen spelen absoluut in uw voordeel.

Uit al deze ervaringen  kunnen wij  u erg concrete oplossingen of vergelijkingen aanbiedingen die volledig afgestemd zijn op uw persoonlijke wens. Wij beantwoord graag uw wensen.  U kan ons een offerte aanvraag formulier toesturen of ons gewoon  bellen of appen op het nummer 0473 27 17 70  (Miriam) betreffende een prijsaanbiedingen  of 0447 28 35 88 (Alex) voor alle praktische vragen betreffende de boten, het vaargebied of suggesties bij de keuze van uw bestemming.

Zelf een exacte huurprijs bepalen is door de veelheid aan voorwaarden en de complexiteit van kortingen een hele klus die wij graag voor u uitvoeren. Bovendien, aangezien wij zeer nauw betrokken zijn bij de operationele uitvoering kunnen wij u specifieke en erg interessante aanbieding maken..

Vul in het offerte aanvraag formulier uw gegevens in, de gewenste datum en wij zoeken dus voor u  de meest geschikte huurboten van onze partners en geven u direct de actuele huurprijs door.

Overigens krijgt u van ons dezelfde prijs die u direct van de verhuurder zou krijgen , maar met het voordeel dat wij onafhankelijk zijn en degelijke vergelijkende aanbiedingen kunnen doen. Bij eventuele bijkomende  vragen of klachten  kunnen we u persoonlijk en in uw taal helpen.  Onze omzet is onze kracht om voor u zaken gedaan te krijgen die u als individu niet gerealiseerd krijgt.  Mocht het voorkomen dat  u een goedkoper aanbod krijgt van een van onze concurrenten (wat onwaarschijnlijk is) neem dan gerust opnieuw contact met ons op.

 

Klik op de tarief-linken of op de vlaggen om de tarieven als pdf in te zien of te downloaden.