nlcsenfrdees

thumb RiverYachts vaarvakanties CanalduMidi

Is deze vakantiemodus geschikt op dit moment?stay safe gj1


Ja, maak je geen zorgen. Een riviercruise is de ideale manier om een vakantie door te brengen in het huidige klimaat: u vaart in kleine groepen, ver van de drukte en de drukke toeristische gebieden. Onze boten zijn nauwgezet ontsmet en er is een strikt sanitaire protocol tussen de uitbater en elke klant.

 

 

Wat gebeurt er als mijn cruise niet door kan gaan vanwege Covid?


Indien uw cruise moet worden geannuleerd als gevolg van een van de volgende overmachtsituaties, heeft u de keuze tussen een terugbetaling of het verschuiven van uw cruise naar een latere datum.

Overheidsmaatregelen verhinderen u, een lid van de gecontracteerde bemanning, om naar uw vertrekbasis te reizen wegens :

  • een opsluitingsmaatregel of een reisbeperkingsgebied
  • Als overheidsmaatregelen u, een lid van de gecontracteerde bemanning, verhinderen om naar uw thuisbasis te reizen als gevolg van een lockdown of beperkt reisgebied, of als we niet in staat zijn om te voorzien in uw vertrek als gevolg van een overheidsbesluit, krijgt u de optie van een terugbetaling of het herschikken van uw cruise.

Of als wij uw vertrek niet kunnen verzorgen vanwege een overheidsbesluit.

 

Wat als ik niet een van de bovenstaande redenen heb, maar ik wil toch mijn cruise annuleren vanwege de huidige situatie? Wat gebeurt er dan?

 

Indien wij in staat zijn u aan boord van onze boten te ontvangen, de afvaart open is, en de annulering van uw cruise niet een van de bovenstaande redenen betreft, dan zullen wij onze algemene chartervoorwaarden toepassen.

 

Als ik of iemand van mijn bemanning ziek wordt met Covid, wat gebeurt er dan?

De annuleringsverzekering van het Axa Fluvial dekt u als bij u of een lid van uw bemanning Covid wordt vastgesteld: let wel, deze verzekering treedt in werking als de ziekte tot complicaties leidt en ziekenhuisopname vereist.

 

Meer info?

Neem contact op met ons
Per telefoon op +32 473 27 17 70
Per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RiverYachts vakantieboot charter

Nieuwendorpe 41

B9900   EEKLO

 

Reisvoorbereiding / Video's